Çıralı Hera

Ulupınar, Çıralı Sk No:473/1, 07982 Kemer/Antalya

Kişi Sayısı

4

Temizlik Dahil Mi?

Evet

Konut Tipi

Dublex Bungalov

Havuz

Var

Açıklama

Çıralı Hera Hotel Bungalov adından da anlaşılacağı gibi Antalya Çıralı’da konumlandırılmış muhteşem bir tatil mekanı. Mekanın içerisinde 14 ayrı bungalov bulunuyor. Misafirleri ağırlayacak olan bu  bungalovlar 48 metrekarelik bir yaşam alanı sunuyor. Yüksekliği 4 metreye kadar uzanan tavanıyla ferah ve hijyeni bir tatil deneyimi yaşamanıza destek oluyor.

Çıralı Hera Hotel’de içten ve samimi bir atmosferde konaklamak mümkün. Mekan bu konaklama hizmetini oda kahvaltı ve yarım pansiyon olmak üzere iki şekilde sunuyor. Mekanda bulunan bungalovlar 4 kişiye kadar misafiri ağırlayabilme özelliğine sahip. Bu da kalabalıktan uzak müstakil evinizde kendi kendinize sakin bir tatil yapıyormuşuz izlenimi veriyor. Bu izlenimde sizleri dinlendiriyor.

Çıralı Hera Otel'de Kahvaltı
Çıralı Hera Hotel misafirleri için muhteşem bir kahvaltı deneyimi sunuyor. Çıralı Hera Hotel, Antalya Kemer’e bağlı olan Çıralı’nın yöresel ürünlerinin ve muhteşem doğallıkta peynirlerinin yer aldığı kahvaltı deneyimi yaşamak için bile tercih edilebilecek bir otel.

Ayrıca Çin’in Wuhan kentinde başlayıp tüm dünyaya yayılan koronavirüs tedbirleri de işletme tarafından titizlikle uygulanıyor. Odalar periyodik olarak temizleniyor, klimalar başta olmak üzere tüm teçhizatın bakımları yapılır. Toplu kullanım alanları da aynı şekilde yapılan titiz bir temizlikten nasibini alıyor. Tüm bunlara ek olarak müşteri istekleri de geri plana atılmıyor. Müşterilerin istekleri doğrultusunda oda temizlikleri daha sık yapılabiliyor.

Öte yandan Çıralı Hera Hotel Bungalov, konumu itibari ile misafirlerine muhteşem aktiviteler yapma imkanı da sunuyor. Örneğin otele 15 dk yürüme mesafesinde bulunan antik kente, Yanaryaş’a ve Ulupınar’a gidebilirsiniz. Bu özellikte sizi sadece tesis içine hapsolmaktan kurtaracaktır.

Florası, tertemiz havası ile dikkatleri üzerine toplayan Doğu Likya’yı da gezebilirsiniz. Burayı gezerken doğal kaynak sularının temizliğini, muhteşem çiçeklerin güzelliğini görebilirsiniz. Yine tesisin konum olarak yakın olması itibari ile dilerseniz Gelidonya Feneri’ni görmeye veya Kumluca’ya bağlı olan Adrasan beldesinde yüzmeye gidebilirsiniz.

Dilerseniz de tatil köyü içerinde kalarak muhteşem lezzetleri tatmaya, nilüferlerle dolu süs havuzlarını ya da yüzme havuzlarının tadını çıkarmaya kesintisiz bir şekilde devam edebilirisiniz.

Çıralı Hera Hotel Bungalov Özellikleri

  • Aile Oteli
  • Bungalov
  • Havuzlu

Konut Tipi

Dublex Bungalov

Isınma Tipi

Klima / Şömine

Mangal

Var

Havuz

Var

Bina Yaşı

1 Yıl

Oda Salon Sayısı

2+1

Temizlik Dahil Mi?

Evet

Maximum Kişi Sayısı

4 Kişi


Sıkça Sorulan Sorular

İade ve Hatalı Depozito

Vicetta Turizm & Vicetta Group Ltd. Tarafından sağlanan iadeler ve hatalı depozitolar şirketimiz tarafından minimum üç iş günü, maksimum beş gün içerisinde sağlanacaktır.
31922 sayılı kanuna nazaran ;
Eylül ayında yayımlanan mesafeli sözleşmeler yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına ilişkin yönetmelikle söz konusu yönetmeliğin 12/a maddesinin 7. bendinde yapılan düzenlemeyle, tüketicinin cayma hakkını kullanması durumunda beş (5) gün içinde mal veya hizmet bedeli ile teslimat masraflarının tüketiciye iadesiyle ilgili hükmün yürürlüğe geçmesi tabî bulundu.

Lokasyon

3500TL başlayan fiyatlar

Maksimum 4 konuk

başlayan fiyatlar